Deurbeslag

Deurkrukken en toebehoren van diverse designers. Deurbeslag voor binnen en buiten deuren. Voor advies op maat begroeten we u graag in onze showroom.


Verfijnd zoeken


Een ruim assortiment deurbeslag

Onze webwinkel is nog in opbouw, maar bij ons in de showroom laten we een ruim assortiment van diverse designers en leveranciers zien. 


Binnen deurbeslag en buiten deurbeslag

In het assortiment hebben we klassiek deurbeslag, jaren '30 deurkrukken en ook moderne design deurkrukken. Momenteel is zwart deurbeslag erg in trek, maar ook deurkrukken in antiek messing en ongelakt messing is in opkomst. Daarnaast hebben we ook trendy deurkrukken in roodkoper en mat messing. Tijdloos deurbeslag in het nikkel, RVS en mat nikkel behoort tot ons basis assortiment. Voor de buitendeuren hebben we heel veel oplossingen in veiligheidsrozetten, veiligheidsschilden met en zonder kerntrekbeveiliging. Alles leverbaar in SKG** en SKG***. Voordeurbeslag zoals voordeurknoppen briefplaten, brievenbussen, bellen, beldrukkers hebben we in heel veel materialen leverbaar. Ook voor de binnenkant van de voordeur is er veel keuze in tochtkleppen , moerkappen en diverse overslagen. Ook diverse oplossingen voor een deurspionnen,  om van binnen naar buiten te kunnen spieken.

We zijn onder andere dealer van:

Formani:

Formani is een importeur van deurkrukken en toebehoren van klassieke, tijdloze en zeer modern deurbeslag. Formani vertegenwoordigd verschillende designers waaronder:  Piet Boon, Jan des Bouvrie, Bertram Beerbaum, Lázaro Rosa-Violán, Edward van Vliet, Bob Manders, Tjord Boontje en Mathieu Bruls. Daarnaast voert Formani ook een aantal klassieke lijnen zoals Chemin de Fer, Timeless en RVS Basic.


Wallebroek:

Wallebroek is al jaren lang een betrouwbare leverancier van deurbeslag. Veel klassieke lijnen, alles compleet uitgevoerd met sleutelgatplaatjes, cilindergatplaatjes, leuningdragers en toiletgarnituren. De meeste deurkrukken van deze leverancier hebben als basis materiaal messing. De messing laag word daarna afgewerkt met een finish van bijvoorbeeld nikkel of chroom.


Dauby:

Dauby is een importeur die zichzelf onderscheid door gebruik te maken van pure materialen. Het retro programma van Dauby is volledig met de hand gemaakt. Veel modellen komen uit zandmallen. Hierdoor heeft de hele collectie een authentieke uitstraling. Door het gieten in zandmallen krijgt het beslag een korrelig oppervlak met kleine imperfecties. Hierdoor is elk stuk echt uniek! Daarnaast produceren ze in eigen beheer de Pure lijn. Momenteel staat nog lang niet alles online. Kunt u het bij ons in de webshop nu nog niet vinden, laat het me hier weten. Ik geef u dan zo snel mogelijk antwoord wat de mogelijkheden zijn!