Einhell klopboor machine: 

Een compacte boormachine voor allerlei klusjes in en rond het huis. Een slanke, lichte en eenvoudig te hanteren machine. De boormachine heeft een snelspankop tot 13 mm. Electronisch regelbaar toerental, met een extra handgreep voor veilig te kunnen werken.

Productbeschrijving

De TE-ID 500 E Elektrische Klopboormachine is een kleine, maar krachtige machine die aansluit op de behoeften van klussers voor het schroeven, boren en klopboren in en rondom het huis. Met de vooraf instelbare elektronische snelheidsregelaar kunt u de snelheid van de motor bepalen om zo op elk ogenblik met zowel klopboorwerkzaamheden als boorwerkzaamheden aan de slag te gaan. De machine beschikt over een snelspanboorkop waarmee u gebruiksvriendelijk en snel kunt wisselen van gereedschap. De combinatie van het lichte gewicht en kleine formaat maken deze machine geschikt voor de lichte klopboorwerkzaamheden in steen en baksteen en boorwerkzaamheden in hout, metaal en kunststof. Met de elektronische snelheidsregelaar beschik je over een vooraf in te stellen rotatiesnelheid, zodat je deze exact kunt afstemmen op de klus welke gedaan moet worden. Dankzij het ergonomisch ontwerp met softgreep ligt de machine uitstekend in de hand en kan hij nauwkeurig geleid worden, om optimale resultaten te bereiken. Daarnaast zorgt de extra handgreep voor nog meer vastigheid tijdens de werkzaamheden. Voor het veilig transport en opbergen van de machine kunt u de meegeleverde transport- en opbergkoffer gebruiken.

 

Elektrisch gereedschap, toebehoren of ijzerwaren kopen? 

Jaak van Wijck is een ijzerwaren en gereedschap winkel in Breda. Groots assortiment en vakmanschap sinds 1938!  Ruim assortiment gereedschappen, bouten en moeren uit voorraad leverbaar. Ook diverse materialen voor de hobby en modelbouw. Bestel direct online óf bezoek onze winkel in Breda.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Einhell klopboor machine

  • Model: Einhell klopboor machine
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 59,95

  • Excl. BTW: € 49,55

Tags: elektrisch handgereedschap