• TEC7 GT7 slotspray - multispray 200ml

TEC7 GT7, aerosol 200 ml: 

Unieke multispray van topkwaliteit! 

BESCHRIJVING: 

Vochtverdringer, door de uiterst lage oppervlaktespanning en de sterke kruipende eigenschappen, duwt GT7 het vocht supersnel weg.

Roestbestrijder, GT7 bestrijdt zeer snel roest door het breken van de roestkristallen en door het koude krimp effect.

Kruipolie, GT7 heeft een sterk penetrerend vermogen, waardoor deze zelfs in microscopisch kleine openingen kan doordringen. GT7 kruipt onder de oude vetlaag, waar het in werking treedt, GT7 heeft ontklemmende eigenschappen.

Smeermiddel, GT7 stopt kraken en piepen in één oogwenk. GT7 is een ideaal smeermiddel voor fijne mechanische en elektrische onderdelen.

Contactspray, GT7 weekt oxidatie los en is door zijn sterk penetrerend vermogen de ideale contactspray op elektrische installaties, huishoudtoestellen, batterijklemmen, verdeeldozen......

Reiniger, GT7 reinigt pneumatische gereedschappen, cilindersloten, aanslag van teer, vet, remstof, etc.

Beschermingsmiddel, GT7 vult alle kleine oneffenheden en poriën op en legt een langdurige, transparante en vochtafstotende laag.


TEC7 GT7 slotspray - multispray, ijzerwaren of gereedschap kopen? 

Jaak van Wijck is een ijzerwaren en gereedschap winkel in Breda. Groots assortiment en vakmanschap sinds 1938!  Ruim assortiment gereedschappen, bouten en moeren uit voorraad leverbaar. Ook diverse materialen voor de hobby en modelbouw. Bestel direct online óf bezoek onze winkel in Breda.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

TEC7 GT7 slotspray - multispray 200ml

  • Merken TEC7
  • Model: TEC7 GT7 200 ml
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 8,95

  • Excl. BTW: € 7,40

Tags: kit, TEC7