Houtbewerking

Houtbewerking
Gereedschap voor de houtbewerker. We hebben een groot assortiment Narex gutsen uit voorraad leverbaar. Naast losse gutsen hebben we ook een aantal sets uit voorraad leverbaar. Narex maakt kwalitatief hoog staand gereedschap die uit vele tests heel goed naar voren komt. Wij hebben een zeer ruime collectie gutsen en beitels uit voorraad leverbaar.

Verfijnd zoeken

Lange houtboor 6,0 mm - 250 mm lang

Lange houtboor 6,0 mm - 250 mm lang

KWB houtboren 6,0 mm:  Houtboren worden per stuk geleverd, lage verzendkosten. Boren ..

€ 8,95 Excl. BTW: € 7,40

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1

Narex

Is een fabrikant van houtbewerking handgereedschap. Narex maakt gebruik van hoogwaardig staal en heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het vervaardigen van allerlei gutsen, beitels, vijlen, schroevendraaiers, priemen, houten hamers en andere handgereedschappen.

Houtbewerking

Narex gutsen en houtsnij mesjes voor het maken van beeldjes, houten ornamenten etc. Meer dan 100 verschillende gutsen in diverse profielen en houtsnij mesjes direct uit voorraad leverbaar. Alle gutsen en beitels zijn gemaakt met mooie beuken houten handvatten.

Onderhoud

Voor het opbergen van de gutsen hebben we mooie lederen roltassen, daarnaast is het heel belangrijk om steeds weer de gutsen en beitels scherp te houden. Het is belangrijk om een goede wetsteen te hebben en die goed te behandelen met honingolie. Door de wetsteen te doordrenken met honing olie krijg je een zeer scherpe guts of beitel. Het polijsten van de guts en beitel is ook belangrijk voor de houdbaarheid, gebruik daarvoor polijstpasta en een oude broekriem.

Slijpenservice

Soms lukt het niet meer om met een wetsteen de beitel of guts scherp te krijgen. We kunnen bij ons in de werkplaats machinaal uw guts of beitel opnieuw scherp maken. We hebben daarvoor een machine die nat slijpt. Hierdoor blijft het metaal zijn eigenschappen bewaard. Naast uw guts of beitel kunnen we nog veel meer slijpwerk verricht. Kijk hier voor meer informatie over onze slijpservice.