Diverse ijzerwaren

Diverse ijzerwaren

Naast bevestigingsmateriaal valt er heel veel onder de noemer ijzerwaren. Hieronder vallen onder andere roosters, schuiven, grendels, scharnieren, ringen, sleutelringen en nog heel veel meer. ontdek de mogelijkheden hieronder!


Verfijnd zoeken

Massief messing ring

Massief messing ring

Messing massieve ringen: Massieve messing ringen te gebruiken om embrasse te maken of gordijn r..

€ 0,55 Excl. BTW: € 0,45

RVS bijenbekje - stootvoeg rooster

RVS bijenbekje - stootvoeg rooster

RVS bijen bekje, stootvoeg rooster Een rooster voor in de stootvoeg uitgevoerd in RVS. Dit..

€ 1,90 Excl. BTW: € 1,57

Douchedeur wiel - wit 26mm - afstandbus 12mm

Douchedeur wiel - wit 26mm - afstandbus 12mm

Douchedeur wiel wit 26mm: Levering per stuk! Los wieltje voor een douche deur, diameter 26..

€ 4,95 Excl. BTW: € 4,09

Douchedeur wiel - zwart 16mm

Douchedeur wiel - zwart 16mm

Douchedeur wiel zwart 16 mm: Levering per stuk! Los wieltje voor een douche deur, diameter..

€ 4,95 Excl. BTW: € 4,09

Douchedeur wiel - zwart 20mm - afstandbus 17mm

Douchedeur wiel - zwart 20mm - afstandbus 17mm

Douchedeur wiel zwart 20 mm: Levering per stuk! Los wieltje voor een douche deur, diameter..

€ 4,95 Excl. BTW: € 4,09

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

De winkel

Jaak van Wijck is sinds 1938 gevestigd aan de Ginnekenweg 146 in Breda. in 1938 is Jaak van Wijck gestart met een winkel in ijzerwaren en huishoudelijke artikelen. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een winkel met een zeer ruim assortiment ijzerwaren en gereedschappen. Nu met de kleinzoon, Jorg Huizinga, van Jaak van Wijck aan het roer, hebben we een webshop geopent. Ijzerwaren is een zeer ruim begrip voor van alles en nog wat in het doe-het-zelf. ''Breda'' kent de winkel van Jaak van Wijck wel, maar we willen graag heel Nederland laten genieten van ons assortiment. Bij ons in de winkel is alles per stuk verkrijgbaar, daarom is dat bij ons online precies hetzelfde, uit voorraad en per stuk leverbaar. Waar veel doe-het-zelf winkels ophouden met maatvoeringen gaan wij nog stappen door. Zo hebben we bijvoorbeeld boutjes van M1,6 tot M16 gewoon uit voorraad leverbaar.

Gereedschap

In de winkel en online zal je bij ons vooral traditioneel handgereedschap vinden, en gereedschap van gerenommeerde merken. Wij vinden het belangrijk dat gereedschap vooral goed moet zijn. Goed gereedschap en het juiste advies is de eerste stap van elke klus. Elektrisch gereedschap wordt al op zoveel plaatsen aangeboden, dat we daar niet in mee willen. 

Binnen deurbeslag en buiten deurbeslag

In het assortiment hebben we klassiek deurbeslag, jaren '30 deurkrukken en ook moderne design deurkrukken. Momenteel is zwart deurbeslag erg in trek, maar ook deurkrukken in antiek messing en ongelakt messing is in opkomst. Daarnaast hebben we ook trendy deurkrukken in roodkoper en mat messing. Tijdloos deurbeslag in het nikkel, RVS en mat nikkel behoort tot ons basis assortiment. Voor de buitendeuren hebben we heel veel oplossingen in veiligheidsrozetten, veiligheidsschilden met en zonder kerntrekbeveiliging. Alles leverbaar in SKG** en SKG***. Voordeurbeslag zoals voordeurknoppen briefplaten, brievenbussen, bellen, beldrukkers hebben we in heel veel materialen leverbaar. Ook voor de binnenkant van de voordeur is er veel keuze in tochtkleppen , moerkappen en diverse overslagen. Ook diverse oplossingen voor een deurspionnen,  om van binnen naar buiten te kunnen spieken.

Electra

Bakeliet schakelmateriaal voor restauratie werk. Jaren '30 schakelmateriaal van degelijk Duitse fabricaat. Hedendaagse techniek in een authentiek jasje. Het schakelmateriaal is compleet leverbaar met onder andere dimmers, CAI, wandcontactdozen, allerlei schakelaars zoals wisselschakelaars, serieschakelaars en kruisschakelaars. Alles gewoon uit voorraad leverbaar. Voor het opbouw schakelmateriaal hebben we ook uit voorraad leverbaar enkelvoudige en tweevoudige montageplaten. Maar ook porseleinen fittingen, deze fittingen zijn zo mooi, dat je ze mag zien. Mooie fittingen om zelf een lamp te maken. De porselein gekleurde fittingen hebben allemaal een E27 aansluiting, om een lamp met een E27 fitting in te kunnen draaien. De fittingen in het zwart en wit hebben we in een E27 en een E14 uitvoering. De fittingen zijn mooi glad en vol van kleur. Complementair hebben we ook strijkijzersnoeren en plafondkappen.