Veren en kogels

Veren en kogels

Allerlei veren, trekveren, drukveren, starlocks, briefplaatveren. We hebben ook een ruim assortiment kogels voor kogellagers. Alles per stuk verkrijgbaar! Deze categorie moet nog gevuld worden, heeft u een vraag over veren, vul hier het contactformulier in, en ik geef u zo snel mogelijk antwoord!


Verfijnd zoeken

Briefplaatveer klein

Briefplaatveer klein

Briefplaatveer voor op een as van 3 mm: per stuk leverbaar, lage verzendkosten.Een veertje om e..

€ 3,95 Excl. BTW: € 3,26

Briefplaatveer links

Briefplaatveer links

Briefplaatveren voor op een as van 5 mm: per stuk leverbaar, lage verzendkosten.Een brievenbusv..

€ 4,95 Excl. BTW: € 4,09

Starlock met kap, snel borging veerring

Starlock met kap, snel borging veerring

Starlock met kap, diverse maten leverbaar: Levering per stuk! Starlock is een borgveer voo..

€ 0,80 Excl. BTW: € 0,66

Starlock, snel borging veerring

Starlock, snel borging veerring

Starlock, diverse maten leverbaar: Levering per stuk! Starlock is een borgveer voor op een..

€ 0,35 Excl. BTW: € 0,29

Spanbus, verenstaal

Spanbus, verenstaal

Spanbus, diverse maten leverbaar: Levering per stuk! Spanbussen is een borgstift van veren..

€ 0,11 Excl. BTW: € 0,09

As borgring

As borgring

As borgring, diverse maten leverbaar: Levering per stuk! As borgring is een borgveer voor ..

€ 0,15 Excl. BTW: € 0,12

Seegerring - borgveer

Seegerring - borgveer

Seegerring of borgveer, diverse maten leverbaar: Levering per stuk! Seegerring is een borg..

€ 0,08 Excl. BTW: € 0,07

Slotveer Nemef 1400

Slotveer Nemef 1400

Slotveer voor het repareren van uw binnendeurslot. Om de dagschoot te bedienen.Veren of andere ijzer..

€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74

Staf verenstaal

Staf verenstaal

Verenstaal voor de modelbouw en maquettebouw. geleverd op een lengte van 1 meter. Allerlei profielen..

€ 1,55 Excl. BTW: € 1,28

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9

De winkel

Jaak van Wijck is sinds 1938 gevestigd aan de Ginnekenweg 146 in Breda. in 1938 is Jaak van Wijck gestart met een winkel in ijzerwaren en huishoudelijke artikelen. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een winkel met een zeer ruim assortiment ijzerwaren en gereedschappen. Nu met de kleinzoon, Jorg Huizinga, van Jaak van Wijck aan het roer, hebben we een webshop geopent. Ijzerwaren is een zeer ruim begrip voor van alles en nog wat in het doe-het-zelf. ''Breda'' kent de winkel van Jaak van Wijck wel, maar we willen graag heel Nederland laten genieten van ons assortiment. Bij ons in de winkel is alles per stuk verkrijgbaar, daarom is dat bij ons online precies hetzelfde, uit voorraad en per stuk leverbaar. Waar veel doe-het-zelf winkels ophouden met maatvoeringen gaan wij nog stappen door. Zo hebben we bijvoorbeeld boutjes van M1,6 tot M16 gewoon uit voorraad leverbaar.

Gereedschap

In de winkel en online zal je bij ons vooral traditioneel handgereedschap vinden, en gereedschap van gerenommeerde merken. Wij vinden het belangrijk dat gereedschap vooral goed moet zijn. Goed gereedschap en het juiste advies is de eerste stap van elke klus. Elektrisch gereedschap wordt al op zoveel plaatsen aangeboden, dat we daar niet in mee willen. 

Binnen deurbeslag en buiten deurbeslag

In het assortiment hebben we klassiek deurbeslag, jaren '30 deurkrukken en ook moderne design deurkrukken. Momenteel is zwart deurbeslag erg in trek, maar ook deurkrukken in antiek messing en ongelakt messing is in opkomst. Daarnaast hebben we ook trendy deurkrukken in roodkoper en mat messing. Tijdloos deurbeslag in het nikkel, RVS en mat nikkel behoort tot ons basis assortiment. Voor de buitendeuren hebben we heel veel oplossingen in veiligheidsrozetten, veiligheidsschilden met en zonder kerntrekbeveiliging. Alles leverbaar in SKG** en SKG***. Voordeurbeslag zoals voordeurknoppen briefplaten, brievenbussen, bellen, beldrukkers hebben we in heel veel materialen leverbaar. Ook voor de binnenkant van de voordeur is er veel keuze in tochtkleppen , moerkappen en diverse overslagen. Ook diverse oplossingen voor een deurspionnen,  om van binnen naar buiten te kunnen spieken.

Electra

Bakeliet schakelmateriaal voor restauratie werk. Jaren '30 schakelmateriaal van degelijk Duitse fabricaat. Hedendaagse techniek in een authentiek jasje. Het schakelmateriaal is compleet leverbaar met onder andere dimmers, CAI, wandcontactdozen, allerlei schakelaars zoals wisselschakelaars, serieschakelaars en kruisschakelaars. Alles gewoon uit voorraad leverbaar. Voor het opbouw schakelmateriaal hebben we ook uit voorraad leverbaar enkelvoudige en tweevoudige montageplaten. Maar ook porseleinen fittingen, deze fittingen zijn zo mooi, dat je ze mag zien. Mooie fittingen om zelf een lamp te maken. De porselein gekleurde fittingen hebben allemaal een E27 aansluiting, om een lamp met een E27 fitting in te kunnen draaien. De fittingen in het zwart en wit hebben we in een E27 en een E14 uitvoering. De fittingen zijn mooi glad en vol van kleur. Complementair hebben we ook strijkijzersnoeren en plafondkappen.