Wie zijn wij Personeel Jaak van Wijck

Jorg Huizinga

Jorg Huizinga

Hallo ik ben Jorg Huizinga,

Als kleinzoon van Jaak van Wijck werkte ik al in de winkel toen ik 14 jaar oud was. Toen vooral nog op zaterdagen en in de schoolvakanties. Sinds 1 juli 1997 ben ik in vaste dienst getreden. In 2003 ben ik toegetreden tot de vennootschap. Sinds 2008 ben ik samen met Ruud volledig eigenaar van deze mooie en authentieke winkel. We streven ernaar om zoveel mogelijk uit voorraad te leveren en aan de vraag van de klant te voldoen. Het is een genot om elke dag in deze mooie winkel te mogen werken, graag tot ziens in onze winkel.


Thomas Meyer

Thomas Meyer

Hallo ik ben Thomas Meyer,

en werk sinds september 2009 fulltime bij de Firma Jaak van Wijck, Hiervoor heb ik jaren in diverse DHZ-zaken gewerkt, waardoor ik me prima thuisvoel. Het grote verschil met andere winkels is de enorme aandacht voor zowel de klant als zijn probleem. De uitdaging om u met een passende oplossing weer de winkel uit te laten gaan maakt het werken hier elke dag weer bijzonder. Graag tot ziens bij Jaak van Wijck


Marjanne Smits-Bal

Marjanne Smits-Bal

Hallo ik ben Marjanne Smits-Bal,

en werk hier parttime vanaf december 2009. Dit is goed te combineren met een gezin van 2 kinderen. Ik werk hier met veel plezier omdat het hier heel wisselend werken is en de winkel zo’n groot assortiment heeft dat we de klant meestal naar tevredenheid kunnen helpen.


Rob de Jong

Rob de Jong

Hallo, ik ben Rob de Jong,

en werk bij Jaak van Wijck sinds oktober 2015 om het team te versterken met name in de houtzagerij. Na 30 jaar als cv installatiemonteur/allround loodgieter gewerkt te hebben is dit een wel overwogen switch om in deze geweldige authentieke winkel te mogen werken. Met de ruime ervaring uit deze wereld hoop ik een steentje bij te kunnen dragen. De juiste oplossing vinden is de uitdaging, klanten tevreden maken en houden nog beter. Graag wil ik die uitdaging met u aangaan. Tot ziens in onze winkel “Jaak van Wijck”.